Ovo pitanje je zaista važno da se zapitamo, jer nam upravo odgovor na njega otkriva da li negde grešimo. Iz našeg petogodišnjeg iskustva možemo reći da se svest o štetnosti uv zraka iz godine i u godinu povaćava.

Ne smemo zanemariti štetnost sunca i UV zraka samo da bi dobili taman ten. Sunčanjem gorimo i isusujemo kožu, samim tim brže starimo, jer je koza primorana da se iznova i iznova regenerise.

Airbrush tehnikom do savrseno preplanule koze.

Airbrush tretman potamnjivanja tena

Najveća prednost preparat za samopotamnjivanje tela je u tome da ne šteti kozi. Preparat koji se koristi za samopotamnjivanje je na bazi DHA (dihidroksiacetona) koji je odobren za kozmetičku upotrebu od strane FDA (Food and Drug Administration) od 1973. godine. DHA potiče od rafinisane šećerne trske i šećerne repe. Taman ten nastaje posle reakcije DHA i aminokiselina iz kože. Boja traje oko 7 dana jer se DHA vezuje za površinski deo kože koji se za to vreme zameni dok se unutrašnji sloj kože ne menja. Preparati koje koristimo u našem salonu su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki su testirani. Mi koristimo samo DHA koji potiče sa farmi gde su biljke gajene na organski način i koje su Ekocert sertifikovane.

reparati koje koristimo u našem salonu su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki su testirani

Dobra vest je da možemo da biramo kako ćemo doći do tamnog tena i naravno, izbor je na nama.

Prvi i jedini airbrush studio u Zajecaru